Kik a barátaid? Milyen a kapcsolatotok? Működik a bizalom és a kölcsönösség köztetek? Van olyan barátságod, amelyet már csak a megszokás tart össze? És vannak igaz barátságaid? Mennyi energiát, időt adsz a barátaidnak? És ők ezt viszonozzák?

Az Örömvilág podcast csatorna #45 epizódjában a barátságról hozok neked nézőpontváltó gondolatokat. A barátok mindannyiunk életében fontos szerepet töltenek be, de gyakran az emberek olyan kapcsolatokat tartanak fenn, amelyekből hiányoznak az alapvető értékek.

Tölts velem fél órát, gondold át a saját barátságaidat, és – ha van kedved -, írd meg a saját felismeréseidet, vagy épp a saját barátságod történetét! Küldj e-mailt, vagy kommentelj!

A korábbi adásokat megtalálod honlapomon, de az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén is, és folyamatosan feltöltöm az adásokat Neked a YouTube-ra is.

Aktuális programok az Örömvilág Tudatosság Központban:

🐺 Kapcsolódás az erőállatoddal – sámánmeditáció  Tomek Noémivel:  szeptember 2. (szerda) 19:00-20:00

💫 Víziótudat technika átadása – I. modul Kopcsó Andival: 2020. szeptember 5. (szombat)

🆕 Megújult az Örömvilág honlap! Podcast csatornám adásai mellett a felületen már megtalálod az Örömvilág Tudatosság Központ munkatársait, programjait, szolgáltatásainkat, valamint személyes felületemen rólam is olvashatsz. Kattints ide, és nézz körül nálunk!

Vélemény, hozzászólás?