Az irigység pusztító energia. Aki irigy, akaratlanul is átkot szór másokra. Az irigységtől való félelem pedig megakadályozhat abban, hogy sikeres merj lenni.

Az Örömvilág podcast #43 adásában az irigység lélektanában merülünk el kicsit.  Elmesélem Neked, hogy tapasztalataim szerint, hogyan alakul ki az irigységből átok, és hogy milyen téves gondolati sémák állhatnak az irigység mögött.

Ezzel az érzéssel mindenki találkozik élete során. Mindannyian voltunk már irigyek, és mindannyiunknak voltak, esetleg vannak irigyei. Szokásomhoz híven ebben az epizódban is arra vállalkozom, hogy új nézőpontokat hozzak Neked a témával kapcsolatban.

Ha van kedved, írd meg a véleményed Te is, és meséld el saját tapasztalataidat, felismeréseidet! Küldj e-mailt, vagy kommentelj!

A korábbi adásokat megtalálod honlapomon, de az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén is, és folyamatosan feltöltöm az adásokat Neked a YouTube-ra is.

Aktuális programjaim az Örömvilág Tudatosság Központban:

🧬 ThetaHealing® „Dig deeper” tanfolyam: 2020. augusztus 24-25.

🧬 ThetaHealing® “Te és a belső köröd” tanfolyam: 2020. augusztus 26-27.

🐺 Kapcsolódás az erőállatoddal – sámánmeditáció: 2020. szeptember 2. 19:00-20:00

🆕 Megújult az Örömvilág honlap! Podcast csatornám adásai mellett a felületen már megtalálod az Örömvilág Tudatosság Központ munkatársait, programjait, szolgáltatásainkat, valamint személyes felületemen rólam is olvashatsz. Kattints ide, és nézz körül nálunk!

Vélemény, hozzászólás?