#41 Állj félre a saját utadból!

Miért szabotálod magad? Kinek engeded meg, hogy megállítson? És miért csinálod ezt?

Az Örömvilág podcast #41 epizódjában az önszabotázs igazán izgalmas, ugyanakkor nagyon összetett témájában merülünk el. Mindenekelőtt fontos felismerni azt, amikor épp szabotáljuk magunkat. Ezzel a legtöbb embernek problémája van, mert általában könnyebb másokat, vagy külső körülményeket hibáztatni, ha valami nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnénk.

Elgondolkoztál már azon, hogy hányszor álltál a saját utadba? Hogy hányszor nem hitted el, hogy képes vagy rá… hogy megérdemled… hogy meg tudod csinálni??? Tarts velem csatornám legfrissebb adásában, és tárd fel őszintén önmagad előtt a témával kapcsolatos érzéseidet, gondolataidat!

Témajavaslataidat, véleményedet továbbra is örömmel fogadom  e-mailben, kommentben, vagy használd honlapom üzenetküldő funkcióját!

A korábbi adásokat bármikor meghallgathatod  honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén, és feltöltöm Neked az adásokat a YouTube-ra is.

👉 Friss információ:

Megújult az Örömvilág honlap!  A podcast csatorna adásai mellett a felületen már megtalálod az Örömvilág Közösségi Központ munkatársait, programjait, szolgáltatásainkat, valamint személyes felületemen rólam is olvashatsz. Kattints ide, és nézz körül nálunk!

 

Vélemény, hozzászólás?