Mit gondolsz, létezik szabad akarat, vagy mindannyian ki vagyunk téve mások döntéseinek?

Az Örömvilág podcast elindulása óta többen is javasolták, hogy foglalkozzunk ezzel a témával. Az adás rögzítésekor (2020 nyarán) különösen aktuális kérdés, hogy vajon, ami a világban zajlik, ahhoz egyéni szinten van-e bármi közöm, hozzájárultam-e a létrejöttéhez, és tehetek-e bármit is, hogy ez megváltozzon.

A csatorna #40 epizódjában a szabad akarattal összefüggő nézőpontokat hoztam Neked, és egy olyan rezgésbeli valóságba invitállak, ahol igenis képes vagy élni az önrendelkezésed jogával. Mert mindig van választásod.

Témajavaslataidat, véleményedet írd meg e-mailben, kommentben, vagy használd honlapom üzenetküldő funkcióját!

A korábbi adásokat továbbra is megtalálod, és bármikor meghallgathatod  honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén, és feltöltöm Neked az adásokat a YouTube-ra is.

Friss információk:

✔️ 2020. július 22-én 18:30-tól 20:00-ig   Az „ikersztori” thétás szemmel címmel zoom meetinget tartok.

✔️ 2020. július 24-én 19:00-től 20:30-ig interaktív, ONLINE Tízmilliószoros teremtő est lesz szintén Zoom-on.

✔️ 2020. július 23-25. között ThetaHealing haladó tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 29-31. között ThetaHealing ONLINE alaptanfolyamot tartok, amelyhez a világ bármely tájáról kapcsolódhatsz!

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

 

Vélemény, hozzászólás?