#37 Dominancia és alárendelődés

Rád mi a jellemző? Dominánsan viselkedsz inkább, vagy átadod másnak az irányítást? Kíváncsi vagy arra, hogy ezek a viselkedésminták honnan eredhetnek?

Természetesen nincsenek mindenkire érvényes válaszok, de ebben az adásban elmesélek néhány – gyakran előforduló – verziót. Érdemes egy kicsit megvizsgálnod, hogy Te hogyan működsz életed különböző területein! Hol tudsz kiállni magadért, kinek és milyen helyzetben engeded meg, hogy uraljon Téged, és milyen kapcsolataidban tud működni a partnerség?

Kérlek, írd meg, hogy ez a téma Benned milyen gondolatokat indított el, és Neked milyen felismeréseket hozott! Küldj e-mailt, vagy kommentelj!

A korábbi adásokat megtalálod honlapomon, de az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén is.

Friss információk:

✔️ 2020. július 15-én 18:30-tól „A Szív dala” címmel szívhangoló meditációs est lesz Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 29-31. között ThetaHealing ONLINE alaptanfolyamot tartok, amelyhez a világ bármely tájáról kapcsolódhatsz! További részletekért keress bizalommal!

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?