Egy spirituális embernek szabad orvoshoz mennie vagy gyógyszert szednie? Te is szoktál dilemmázni azon, hogy milyen módszert válassz, ha problémád van?

Egy ThetaHealing®️ tanfolyamon elhangzott kérdés inspirálta ezt az epizódot, amelyben a gyógyulás kulcsára keressük a (lehetséges) választ. Gyakran találkozom azzal, hogy a magukat tudatosnak, vagy spirituálisnak vallók úgy érzik, nem szabad hagyományos módszerekhez folyamodniuk, ha betegek lesznek, vagy lelki problémáik adódnak. Szégyellik, ha olyan problémájuk van, ami orvosi kezelésre szorul. Az Örömvilág podcast csatorna #35 részében a különböző technikák erdejében bolyongók számára hozok néhány megfontolandó nézőpontot.

Véleményedet, a témával kapcsolatos tapasztalataidat és felismeréseidet Te is megoszthatod az Örömvilág podcast hallgatóival, ha e-mailt írsz, vagy kommentelsz a bejegyzés alatt! A korábbi adásokat meghallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Friss információk:

✔️ Elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. június 15-17-én (12:30-18:30) online haladó tanfolyamot tartok, és 2020. június 25-16-án pedig online Dig deeper (Áss mélyebbre!) haladó szintű kurzust.

✔️ 2020. június 5-én megnyílt új helyem, az Örömvilág Tudatosság Központ, Székesfehérváron. Az eddiginél kétszer nagyobb területen, több lehetőséggel és új szolgáltatásokkal várlak Téged is!

✔️ 2020. július 1-3. között ThetaHealing® Alap tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?