#34 JÓ vs. ROSSZ, avagy a dualitás csapdája

Létezik JÓ és ROSSZ? Ha a dualitásban gondolkodsz, hogyan tapasztalod meg az egységet?

Az Örömvilág podcast csatorna e heti adásában a spirituális útkeresők egyik nagy dilemmáját vesszük górcső alá. Létezik JÓ és ROSSZ? Ki dönti el, hogy a jelenségek melyik kategóriába sorolandók? És egyáltalán ki teremti ezeket a minőségeket? Ha szeretnél elérni magasabb tudatszintre, felül kell emelkedned a dualitás illúzióján, mert az isteni nézőpont mentes mindenféle ítélkezéstől és összehasonlítástól.

Véleményedet, felismeréseidet, saját nézőpontjaidat Te is megoszthatod az Örömvilág hallgatóival, ha e-mailt írsz, vagy kommentelsz a bejegyzés alatt! Az Örömvilág podcast minden korábbi adását visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Friss információk:

✔️ Elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. június 15-17-én (12:30-18:30) online haladó tanfolyamot tartok, és 2020. június 25-16-án pedig online Dig deeper (Áss mélyebbre!) haladó szintű kurzust).

✔️ 2020. június 5-én megnyílik új helyem, az Örömvilág Tudatosság Központ, Székesfehérváron. Az eddiginél kétszer nagyobb területen, több lehetőséggel és új szolgáltatásokkal várlak Téged is!

✔️ 2020. július 1-3. között ThetaHealing® Alap tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?