#33 …amikor nehéz a spirituális út

Van, hogy nehéz a spirituális út. Fájdalmak jönnek fel, bolondnak néz a környezeted, megváltoznak az emberi kapcsolataid. Mit tehetsz ilyenkor?

Az Örömvilág podcast csatorna #33 epizódjában olyan kérdésekre adok (lehetséges) válaszokat, amelyeket spirituális útkeresők tettek fel nekem.

Talán Te is voltál már úgy, hogy ezt az egészet visszacsináltad volna. Hogy visszamentél volna arra az időpillanatra, amikor a tudatosságot és a szellemi-spirituális fejlődést választottad… és másként választottál volna. Mert igenis, van, hogy ez az út nehéz. Általában nem könnyű szembesülni az árnyékoddal, a fájdalmaiddal, a gondosan eltemetett sérelmeiddel vagy félelmeiddel. Fárasztó és kellemetlen, amikor kívülállónak érzed magad eddigi társaságodban, amikor teljesen hülyének néz a családod, vagy amikor rád nehezedik az üresség nyomasztó terhe.

Én is ismerem ezeket az állapotokat, és hozok néhány nézőpontváltó gondolatot, hogy könnyebben fordítsd őket a saját fejlődésed javára, és hogyan lépj tovább.

Köszönöm, hogy velem tartasz ebben a fél órában, és kíváncsian várom véleményed! Írd meg a saját, témához kapcsolódó sztoridat e-mailben, vagy kommentelj arról, hogy Benned milyen gondolatokat indított el ez az epizód!  Az Örömvilág podcast korábbi adásait visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Friss információk:

✔️ Elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. június 15-17-én (12:30-18:30) online haladó tanfolyamot tartok, és hamarosan Dig deeper (Áss mélyebbre! haladó szintű kurzust)

✔️ 2020. június 5-én nyílik új helyem, az Örömvilág Tudatosság Központ, Székesfehérváron. Az eddiginél kétszer nagyobb területen, több lehetőséggel és új szolgáltatásokkal várlak Benneteket! A nyitás napján, amely éppen egy Tízmilliószoros Nap lesz, teremtő meditációt tartok. Az esemény részleteit itt találod.

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?