Tudtad, hogy a Teremtővel való kapcsolatodat nagyban meghatározza őseid hite? És hogy ez befolyásolhatja a párkapcsolatodat és az anyagi helyzetedet is?

Az Örömvilág podcast #31 epizódjában az Istenivel, Istennel, a Teremtővel való kapcsolat néhány érdekes és megfontolandó nézőpontját hozom Neked. Hatalmas és kimeríthetetlen téma… Ebben az adásban mesélek Neked arról, hogy milyen befolyással lehet az életedre az, ahogy a családod előző generációi gyakorolták a vallásukat, és arról is, hogy – nézőpontom szerint – hol találhatjuk meg Istent, az isteni minőséget.

Ezúttal is szeretetteljes kíváncsisággal várom, hogy Neked milyen felismeréseket adott, és Benned milyen gondolatokat indított el ez a podcast epizód. Ha van kedved, kérlek, írd meg véleményedet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast korábbi adásait visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Friss információ: elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. május 20-22-én online alaptanfolyamot tartok. Az esemény leírását itt találod, további részletekért pedig keress bizalommal! 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?