Mennyire van kőbe vésve a sorsunk? Létezik-e a szabad akarat? Van választásunk? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat ebben az epizódban.

A hozzám érkezett témajavaslatokból gyűjtöttem egy csokorba azokat a fogalmakat, amelyek nagyon szorosan összekapcsolódnak. Így az Örömvilág podcast #30 részében a sorsról, a szabad akaratról, az Isteni Időzítésről, az eleve elrendelésről és vállalt feladatainkról egyaránt hozok nézőpontváltó gondolatokat.

Fontos, hogy nem univerzális és mindenek felett álló, nagybetűs Igazságokat hallasz majd. Célom sokkal inkább az, hogy magasabb és több nézőpontról láthass rá a Téged foglalkoztató témákra.

Izgatottan várom, hogy vajon Neked milyen felismeréseket adott, és Benned milyen gondolatokat indított el ez az adás. Ha van kedved, kérlek, írd meg véleményedet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast korábbi adásait visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Friss információ: elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. május 20-22-én online alaptanfolyamot tartok. Az esemény leírását itt találod, további részletekért pedig keress bizalommal! 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon 🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?