Életminőségünket alapvetően határozza meg az, hogy miként kezeljük komfortzónánkat és mennyire húzzuk meg határainkat. Erről szól a legfrissebb hanganyag.

A kijárási korlátozás idején különösen, de egyébként is fontos téma, hogy a komfortzónánk mennyire statikus, hogy képesek vagyunk-e változtatni, alakítani rajta. Állítólag a csodák a komfortzónán túl születnek, de megszokott, biztonságos kereteinkből nem olyan egyszerű kilépni. Az Örömvilág podcast #28 epizódjában elmesélem erről a saját nézőpontom, és azt is, ahogy ezt én csinálom.

Legalább ennyire fontos, hogy felállítjuk-e a határainkat, és meghatározzuk-e, hogy milyen közel engedünk magunkhoz bizonyos embereket, kapcsolódási minőségeket. Érdemes több határzónát is kialakítani, és létrehozni az úgynevezett belső körünket, ahova csak néhány, igazán támogató és kölcsönösségen alapuló kapcsolódás kerülhet be. Fontos, hogy ne legyünk magányosak, de átjáróházzá sem tegyük az életünket.

Az adásban ígért ThetaHealing® letöltéseket a határokról itt találod.

Meséld el, Benned milyen gondolatokat indított el a komfortzónáról vagy a határokról ez a podcast epizód!  Írd meg véleményedet, oszd meg velünk felismeréseidet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast előző adásait visszahallgathatod hivatalos honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Az Örömvirág közösségi tér székesfehérvári programjai átmenetileg szünetelnek, de addig is kövesd online felületeimet: 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon 🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?