Milyen illúziók fogságában vagy? Félsz a járványtól? Biztonságban vagy? Hova lett a kényelmed? Mi kellene ahhoz, hogy újra jól érezd magad?

Az Örömvilág podcast #25 epizódjában arra vállalkozom, hogy bizonyos érzéseket, amelyeket most (a koronavírus járvány idején rengetegen éreznek) más nézőpontból mutassak meg Neked. Az emberek tömegei élik meg ezeket a napokat, heteket negatív hatású illúziók rabságában. Ha szeretnél felszabadult és könnyed, nyugodt és bizakodó lenni újra, tarts velem!

Te milyen illúzióknak adtál hatalmat? Meséld el felismeréseidet, írd meg véleményedet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast minden eddigi részét visszahallgathatod hivatalos honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Az Örömvirág közösségi tér székesfehérvári programjai átmenetileg szünetelnek, de addig is kövesd online felületeimet: 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon 🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?