Mennyire adsz teret az intuíciódnak? Kényelmes vagy inkább félelmetes, ha megszólal a belső hangod?

Folytatódik az Örömvilág podcast csatorna csakrasorozata, ezúttal az 6. fő energiaközpontunk, a harmadik szem csakra a téma. Ha szeretnéd meghallgatni a sorozat előző részeit, akkor az alábbi epizódokat keresd vissza: 🔴 Gyökércsakra 🟠 Szakrális csakra 🟡 Napfonat csakra 🟢 Szívcsakra 🔵 Torokcsakra

A harmadik szem csakra az intuitív képességek központja, de a spirituális tudatosságunk, a tiszta gondolati minőségeink működtetése vagy a bölcsességünk is a témái közé tartoznak. Ebben az epizódban szó lesz arról, hogy milyen ásványokkal, illóolajokkal tudjuk hangolni ezt a csakránkat, beszélünk a tobozmirigy jelentőségéről és arról is, hogy miként tudjuk tisztítani. Beavatlak abba is, hogy a felemelkedett mesterek energiáját hogyan tudod a tiszta szándék teréből a saját javadra fordítani.

Neked milyen saját tapasztalataid vannak a témában? Kérdésed vagy véleményed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu