#224 Különleges érzékeléssel élni

Milyen lehet az átlagosnál többet érzékelni? A válasz 22 éves fiam, Borisz adja meg, ugyanis most először vállalja fel nyilvánosan különleges tapasztalatait.

Sokszor hivatkoztam már az adásaimban, a könyvemben és az előadásaimban is a most 22 éves fiamra, aki eddig még a legtöbb ismerőse előtt sem tárta fel azt, amiről most beszélgetünk. Bevallom, meglepődtem, amikor azt mondta, csináljak vele interjút, mert itt az ideje, hogy ezt felvállalja. Nemrég Balin jártunk együtt, és részben az ottani élmények hatására is döntött úgy: beleáll a Segítő szerepbe, amire valójában egész eddigi életében készült.

Kíváncsi vagy, hogyan kezdődött nála ez az egész? Szeretnéd tudni „kivel beszélget” idestova 15 éve? Hogy milyen érzés egy állandó információáradatban létezni? Tarts velünk, és megtudhatod!

Tomek Borisszal a borisz@oromvilag.hu e-mail címen keresztül tudod felvenni a kapcsolatot, ha szeretnél tőle egyéni konzultációt kérni.

Neked is vannak ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalataid? Talán eljött az ideje, hogy Te is felvállalj valamit, amit eddig inkább eltitkoltál? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu