A szívcsakra híd a fizikai és a szellemi síkok között,  a hindu hagyomány szerint benne lakik a Felsőlélek, azaz eredeti önvalónk.

Folytatódik az sorozat, amelyben bemutatom a 7 fő csakrát. A három alsó csakra után elérkeztünk az Anahatához, azaz a szívcsakrához. Tarts velem az Örömvilág podcast csatorna #220 epizódjában, és megtudhatod, mely témák tartoznak ehhez az energiaközponthoz, hogyan tudod harmonizálni, és mi történik, ha kibillen az egyensúlyából.

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, ApplePodcasts, PodPad). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu