#218 Mesterek kihívásai a Földön

Sok-sok olyan Mester él most a Földön emberi testben, aki nem emlékszik arra, honnan jött, de érzi, hogy nincs otthon. Mit tehetnek, hogy jobban érezzék magukat?

Hiszem, hogy multidimenzionális lények vagyunk, akiknek a lelke számtalan létformában, köztük emberi életekben tapasztal. Az idő és a tér végtelenjében tanulunk. Manapság sok olyan megvilágosodott, felemelkedett Mester él a Földön emberként, aki segíteni, tanítani jött. Azonban nem mindig érzik magukat jól, sőt, sokuk számára kifejezetten idegen és ellenszenves az emberi lét.

Nehéz kapcsolódás a fizikai testtel, problémák az étkezéssel, elvágyódás és megmagyarázhatatlan honvágy vagy éppen korlátozottság érzés – ezek mind lehetnek egy olyan ember életének velejárói, aki magasabb tudatosságból választotta most az emberi létet. Nem gondolom azt, hogy minden visszatért Mester rosszul érzi itt magát, de tapasztalom, hogy nagyon sokan nem tudnak megbarátkozni ezzel a világgal. Nekik és Értük is készült az Örömvilág podcast csatorna #218 epizódja. Mert hiszem, hogy ez a bolygó igenis csodálatos hely, és az emberek is szeretetreméltóak.

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu