#214 Ki vagy te a drámád nélkül?

Ki lehet lépni a drámákból? Egyáltalán miért van szükségünk a drámákra? Milyen hatásért vagy nyereségért csináljunk?

Az Örömvilág podcast csatorna #214 epizódjában sok kérdés hangzik el, és sok válasz is érkezik. Ha benned is vannak megválaszolatlan kérdések a saját működésedet, vagy a drámázó környezetedet illetően, tarts velem!

Az emberek többsége drámázik. És ha nincs dráma, akkor keres magának. Ha nem talál, csinál. S mindeközben egy békés, kiegyensúlyozott életről álmodozik. Micsoda? Ezt meg mégis hogy? Erről az ellentmondásról is szó lesz. Ha érdekel a téma, kattints és fülelj!

Van kedved elmesélni a felismeréseidet? Te hogy csinálsz magadnak „üresjáratot”? Szívesen megosztanád másokkal is a nézőpontjaidat erről a témáról?  Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem.  Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu