Jól használod az erőd? Van egészséges önbecsülésed és önbizalmad? Megjelenik az agresszió az életedben?

Ezen kérdésekre adott válaszaid mind-mind az erőközpontod állapotát jelzik. Megmutatják, hogy mennyire vagy képes tisztán használni az erőt, elengedni a túlzott kontrollt, és hogy miként tudod magad pozícionálni az adott közegedben.

Az Örömvilág podcast #213 epizódjában folytatom a csakrákkal kapcsolatos sorozatomat. A gyökércsakráról a 182. adásban hallhatsz, míg a szakrális csakra a 185. epizódban került górcső alá.

Ez az epizód azért is érdekes, mert az emberiség fejlődésében épp a napfonat csakra tudatszintjének tanulási folyamataiban vagyunk, és ezért történik az, hogy a hatalom és a hatalommal való visszaélés most kardinális kérdés. Tarts velem, és megosztok veled hasznos információkat arról, hogy miként tudod harmonizálni a napfonat csakrádat!

Van kedved elmesélni a felismeréseidet? Szívesen megosztanád másokkal is a nézőpontjaidat erről a témáról?  Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem.  Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu