Készen állsz az utazásra? Olyan utazásra, amely nem csupán egy másik helyre visz a világban, de a lelkedet is megutaztatja.

Amikor az Örömvilág podcast #211 epizódját rögzítem, Hawaiin, Kauai szigeten vagyok egy tanfolyamon. Otthonról több, mint 12 ezer kilométerre készítettem ezt az adást, ami – stílusosan – az utazásról szól.

Ha velem tartasz, mesélek a saját utazásaimról, a világ számos pontján megélt tapasztalataimról, és hozok néhány nézőpontot arról, hogy vajon mi lehet az oka annak, ha valaki nem mer elindulni távoli tájakra.

Beavatlak abba, hogy tapasztalataim szerint hogyan érdemes viselkedni külföldön ahhoz, hogy minél kényelmesebb és kellemesebb legyen az utazásunk egy másik országban.

Van kedved mesélni a saját utazós kalandjaidról? És arról, hogy mit tanultál meg útközben?  Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem.  Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu