Mire tanít az utazás? Erről beszélgetünk egy vándorral, aki az ötcsillagos kényelmet lecserélte egyetlen hátizsákra, és a világ minden táján a személyes történeteket és a hagyományokat kereste.

Ballai Attila olyan helyekre utazott el, ahol a katalógusok mögötti világgal ismerkedhetett. Az emberekre, a történeteikre, az életükre volt kíváncsi. Arra, hogy hogyan élnek, hogy mit esznek, hogy mit gondolnak a világról, milyen a vallásuk, milyen a hitük. Családoknál vagy olcsó hostelekben lakott, a helyiek ételeit ette az útszéli kifőzdékben. És hogy mit tanult mindebből? Kiderül az Örömvilág podcast #21 epizódjából. Beszélgetőpartnerem néhány érdekes fotóját, rövid videóját megnézheted itt, hogy még teljesebb képet kapj arról, amiről mesél.

Mi a Te nézőpontod az utazásról? Merre jártál, mit tapasztaltál? Téged mire tanítottak az élményeid? Ha van kedved, írd meg kommentben a poszt alatt, vagy e-mailben!

Hallottad a korábbi epizódokat? Mindegyiket megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts (iTunes) és a Castbox kínálatában az Örömvilág podcast csatornán, valamint honlapomon.

Kedvet kaptál hozzá, hogy még többet tapasztalj a világból? Érdekel, hogyan élnek, imádkoznak, mit esznek és miről gondolkoznak a balinéz emberek? Gyere velem az Istenek Szigetére! Utazz, tapasztalj, fejlődj velem Balin!

Spirituális utazás Balira – A felemelkedés útja
2020. május 12-25.

Női elvonulás Balin – Benned élő Istennő
2020. május 28-június 8.

 

Vélemény, hozzászólás?