#209 Csoda és lehetetlen. Lehetséges?

Hiszel abban, hogy veled is történhetnek csodák? Lehetsz csodák megnyilvánítója? Miről hitted el, hogy lehetetlen?

Bizony ki kellett pucolnom jó néhány korlátozó hiedelmemet, de megérte, mert olyan dolgok történnek velem, amiket korábban a csoda és a lehetetlen kategóriájába soroltam. Az Örömvilág podcast csatorna #209 epizódjában szeretnélek beavatni abba, hogy milyen témákon dolgoztam, és mit tettem annak érdekében, hogy a lehetlennek tűnőt lehetségessé változtassam.

Tarts velem, beszélgessünk fél órát, és megosztok veled olyan nézőpontokat, amelyeket Neked is érdemes megvizsgálnod, ha szeretnél csodák részese lenni. Itt az idő, hogy a „lehetetlen listád” lenullázd, és átkapcsolj a „bármi lehetséges” üzemmódba!

Mondd el, mutasd meg Te is a saját nézőpontodat, oszd meg velem a felismeréseidet! Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu