A traumákat nem csak az emlékeinkben őrizzünk, hanem a testünkben, a szerveinkben is. A test elmeséli, hogy vagyunk és mi történt velünk. Még arról is sokat elárul, amit az őseink éltek át.

Az Örömvilág podcast #205 epizódjának felvételekor egy nagyon mély és transzformatív ThetaHealing tanfolyamot tartok. A 15 napos Intuitív Anatómia arról szól, hogy megismerjük, mely szerveink, szervrendszereink milyen érzelmekkel, élményekkel kapcsolatos emlékeket őrizhetnek.

Van visszatérő fájdalmad? Mely szerved érzékenyebb? Mi a helyzet az emésztéseddel? Időnként beáll a nyakad? Szokott fájni a derekad?- ha ezek a kérdések relevánsak nálad, akkor ez az adás Neked is szól és Érted is készült.

Megosztok veled néhány hasznos nézőpontot és információt ebben a témakörben, így szó lesz például a csontrendszer problémáiról éppúgy, mint a gyomorban vagy a belekben tárolt érzésekről.

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu