Ha nem húzod be a féket, nem csak a karácsony, hanem magad mellett is elrohansz. Lassíts! Nem ártana egy kis üresség…

2023 karácsonya előtt vagyunk másfél héttel, amikor ezt az epizódot készítem Neked és Érted. Elég érzelmesre kerekedett ki, node nem rohanok ennyire előre. Az elmúlt napjaimat pihe-puha párnák közt töltöttem, nem annyira jókedvemből, Baliról hazafelé ugyanis beteg lettem a repülőn. A betegség – ahogy az már lenni szokott -ezúttal is tanított valami fontosat, amelyről az Örömvilág podcast 201. epizódjában megosztanák veled néhány fontos gondolatot.

Csak néhány kulcsszó ebből az adásból: rohanás, üresség, lekésettség, szeretet, idő. Ha bármelyik megszólít, tarts velem. Spoiler: azért lehet, hogy ezeknek a szavaknak más nézőpontjait is megkapod majd:)

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu