#200 – Jubileumi adás (vágatlanul, Baliról, videóval)

A Sors nagy rendező. Épp Balin ért az Örömvilág podcast 200. epizódja, ezért – kivételesen – videó is készült hozzá. A teljes anyagot vágatlanul teszem közzé.

Amikor 2019 őszén elindítottam a podcast csatornámat, elképzelni sem tudtam, hogy miről lehet beszélni 50-100 epizódon keresztül. Aztán egyik mérföldkő jött a másik után, eltelt 4 év, és már 200 alkalommal ültem le a mikrofon elé, hogy Neked és Érted készítsek egy újabb adást.

Mára az életem része lett ez a formátum és – kevés kivétellel – minden héten készítek egy-egy újabb részt. És hogy honnan jönnek az újabb és újabb témák? Hallgatói levelekből, klienseim egyéni konzultációiból, csoportjaimból, tanfolyamaimról vagy épp a saját életemből.

Az elmúlt években nagyon sokan tiszteltek meg bizalmukkal, és kerestek meg levélben, többnyire azért, hogy elmondják a saját történetüket valamely téma kapcsán, vagy elmeséljék, milyen felismeréseket, segítséget adott nekik az Örömvilág podcast. Emellett rendszeresen kapok saját magamra vagy az adások készítésére vonatkozó kérdéseket is, amelyekből egy csokorra valót ebben a 200., jubileumi adásban válaszolok meg.

Ha kíváncsi vagy néhány kulisszatitokra, a motivációmra, az én „miértemre”, és arra, hogy az Ébresztő után lesz-e következő könyv, akkor tarts velem!

A felvétel Balin készült, Sanur csodás óceánparti sétányán, a Tandjung Sari étterem teraszán. A képet és a hangot ezúttal párom, Poór Dénes rögzítette. Az anyagot vágatlanul hallhatod, és ha az Örömvilág YouTube csatornára kattintasz, láthatod is.

Neked mit ad, adott az Örömvilág podcast elmúlt 200 epizódja? Ha van olyan tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál velem írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témát is javasolhatsz. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu