#199 Hogyan léphető át a lélektani határ?

Láthatatlan határok, amelyek akár indokolatlannak is tűnhetnek, mégis képtelenek vagyunk átlépni rajtuk. Mit tegyünk, ha mégis meg szeretnénk tenni?

A lélektani határok átlépése különösen nehéz feladat. Valamiért ugyanis meg vagyunk győződve arról, hogy nekünk ez nem megy, vagy ezt nem szabad… esetleg más olyan magyarázatot adunk, ami a határon innen tart bennünket.

Az Örömvilág podcast #199 epizódjában arra hozok Neked nézőpontokat, hogy miként lehetséges mégis a lélektani határok átlépése. A témát Balin kaptam a 2023 őszi első spirituális csoport egyik tagjától, és itt is vettem fel. A technikai körülmények és a külső zajok tompítása miatt a megszokottnál kicsit rosszabb hangminőségben ugyan, de töretlen lelkesedéssel készítettem el ezt a részt is.

Érdekel, érint a téma? Tarts velem, és beszélgessünk fél órát! Ha van saját történeted, tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál velem és az Örömvilág podcast hallgatóival, írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témát is javasolhatsz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu