Mi okozhat tanácstalanságot? Merre vezet a kiút? Mit érdemes megtanulnia annak, aki ezzel küzd?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések is szóba kerülnek az Örömvilág podcast #197 epizódjában. A múltban gyakran küzdöttem magam is ezzel, és bizony olyan tulajdonságot és minőséget fejlesztettem magamban általa, amire nem is gondoltam volna. Vajon egy „mindent egyedül kell megcsinálnom” programot futtató emberhez miért köszön be időről-időre ez a roppant kellemetlen állapot? Tarts velem, és beszélgessünk erről fél órát!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvem. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu