#193 Mit tegyek a rossz érzéseimmel?

Te mit csinálsz, ha rossz érzésed van? Belemerülsz, vagy gyorsan megpróbálsz rajta változtatni? Kimutatod, ha nem vagy jól?

Beköszöntött az ősz, és ilyenkor sokkal többször találkozom rosszkedvű, rossz hangulatú emberekkel, így gyakrabban is teszik fel nekem a kérdést: „Mit tegyek, ha lelkileg mélyen vagyok?” Nos, talán nem erre a válaszra számítasz, de szerintem az első és legfontosabb ebben az esetben, hogy azonosítsd, mit is érzel pontosan. Persze van következő lépés is, és okkal javaslom ezt. Ha kíváncsi vagy a részletekre, tarts velem az Örömvilág podcast #193 epizódjában!

Egyébként… ha már itt tartunk: ebben a pillanatban hogy érzed magad? Milyen érzéseid vannak konkrétan? Kíváncsi lennék rá, hogy vajon mennyire vagy tudatos arra, ami benned zajlik. Nézőpontom szerint igenis fontos, hogy megtanuljunk megfelelően bánni az érzéseinkkel, mert bizony manapság – sokaknak – jobban számít a social mediában posztolható hazugság, mint a valóság.

Hiszem, hogy ez fontos téma. Tarts velem, boncolgassuk kicsit együtt!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu