Melyek azok a tevékenységek, amelyek szinte elfolyatják az energiádat? Ha energiát veszítesz, akkor miért csinálod őket?

Az elmúlt hét és fél hétben Svájcban tanultam, és – most először -nem volt sem online kliensem, sem csoportom a tanfolyami napokon. Korábban minden alkalommal végigdolgoztam a potenciális szabadidőmet. Fejlődöm, na… Ez lehetőséget adott nekem a tudatosabb jelenlétre és az önreflexióra, és bizony, fülön csíptem magam, hogy volt egy téma, amin csak úgy folyt ki az energia a teremből. Tars velem, és elmesélem a saját élményemet, hátha neked is hasznos rálátásokat és felismeréseket hoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu