Tiszta szándék vagy érdek van a szavaid mögött? Szívesen osztasz meg információkat másokkal?

Az Örömvilág podcast 189. epizódját is svájci tanulmányaim alatt vettem fel, két tanfolyam közti szünetben, és egy olyan témát hoztam benne, amely az épp elvégzett ThetaHealing kurzusomon is terítékre került. A közlés módja, oka, az információátadás mögötti szándék nagyon nem mindegy, és ha van kedved, beszélgessünk kicsit róla.

A téma  szorosan kapcsolódik az Igazság Törvényéhez, amellyel hasznos dolgozni az önismereti úton, bár kétségtelenül érdemes vele óvatosan bánni. Tarts velem, bontsunk ki együtt ezzel összefüggésben néhány hasznos nézőpontot!

Lesz szó pletykáról, a Süsü és a sárkány sárkányfű árusáról, mint karakterről, és információlopásról egyaránt.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu