Csodálattal figyelem a balinéz embereket, hogy mennyire képesek a pillanatban létezni. Neked megy? Te a mostban élsz?

Ezt az adást Balin rögzítem, egy nappal a hazautazásunk előtt (2023. június). Adta magát a téma, mert ha valamiről hatalmas tanítást adott nekem Bali az elmúlt években, az a jelenlét fontossága. Régen bánkódtam, amikor valami a végéhez közeledett, mint a mostani több hetes utazásom, most pedig tudatosan a jelenben maradok. Pár óra múlva indulunk a reptérre, és még össze sem pakoltam. Addig vagyok itt, amíg csak lehet:) Aztán ha máshol leszek, akkor majd azt élem meg, amennyire csak tudom.

Az Örömvilág podcast 176 epizódjában tehát a jelenlétről, a most megéléséről szeretnék beszélgetni Veled. Mesélek azokról a – számomra meghatározó – élményekről, amelyeket az Istenek Szigetén éltem át, és amelyek engem szeretettel és jó példával tanítottak arra, hogy jelen legyek az életemben.

Ha van kedved, tarts velem, beszélgessünk, gondolkodjunk együtt a témáról! Kíváncsi vagyok a felismeréseidre, véleményedre, így nyitottan és kíváncsian várom hozzászólásod a különböző felületeimen, vagy a podcast@oromvilag.hu e-mail címen.

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint hamarosan megvásárolhatod a budapesti Libertine könyvesboltban, és a 2023-as Everness fesztiválon is. 

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu