Ismered a valódi együttérzést? Tudsz különbséget tenni az empátia és az együttérzés között?

Az Örömvilág podcast #174 epizódjában elmesélem Neked, hogy mi a különbség e két fogalom között, és melyiket ne alkalmazd inkább, ha jót akarsz magadnak. Szó lesz a hindu hagyomány együttérzésről szóló tanításáról, és arról is, hogy mi (lenne) a valódi együttérzés.

Ezt a részt különösen ajánlom segítőknek, szenzitív személyeknek, és azoknak, akik rendszeresen mások érzelmi serpájaként viselkednek, azaz átveszik a terheket és az érzéseket a környezetükben lévőktől.

Te is hajlamos vagy arra, hogy átvedd és cipeld mások problémáit? Kikkel vagy együttérző? Szeretnéd tudni, hogy milyen az az ember, aki az együttérzés erényével rendelkezik? Tarts velem, és beszélgessünk fél órát! Van olyan saját tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál? Milyen felismeréseket hozott neked ez a téma? Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu