Vannak, akik évekig, évtizedekig sikertelenül várnak a gyermekáldásra. Nincs a háttérben fizikai ok, az orvosi vizsgálat negatív, mégsem fogan meg a baba.

Mi állhat a háttérben? Milyen okai lehetnek a lélek mélyén annak, hogy egy párnak – a tiszta vágyuk és minden igyekezetük ellenére – nem születik gyermeke? Tarts velem, és erről a sokakat érintő témáról hozok érdekes nézőpontokat és hasznos információkat! Szó lesz a DNS inkompatibilitásról, a szülők viselkedéséből adódó gátakról, a szerepekkel kapcsolatos anomáliákról, és arról a nagyon alapvető dologról is, hogy hol legyen a fókusz.

Te is várod a csodát? Vagy már talán le is mondtál arról, hogy gyermeked legyen? Esetleg a környezetedben érint valakit a téma? Ha nem is vagy közvetlenül érintett, lehetséges, hogy egy fontos pillanatban te fogsz reményt adni egy barátodnak vagy ismerősödnek azzal, hogy elmeséled neki, mit hallottál ebben a podcastben.

Van olyan saját tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál? Milyen felismeréseket hozott neked ez a téma? Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu