#16 A teljességtől az áldozat szerepig

Egy kisgyermek általában teljesnek éli meg magát, a felnőttek többsége viszont elégedetlen magával. Te mikor vesztetted el a teljességed? Kinek és miért hitted el, hogy nem vagy elég? Hogy nem vagy elég jó? Hol tört darabokra az önbecsülésed? Kire vagy mire van szükséged, hogy újra teljesnek érezd magad és az életed?

Amikor valaki a saját tökéletlenségére és hiányaira támaszkodva kapcsolódik, a környezetéből, a partneréből is ez fog visszatükröződni rá. Arra hívlak az Örömvilág podcast #16 epizódjában, hogy tárd fel, mikor és kinek, milyen helyzetben hitted el, hogy probléma van veled? Mikor esett csorba először az önbecsüléseden és az önértékeléseden? Ha van kedved, írd meg a saját, ezzel kapcsolatos történeted, és a podcast hatására megérkezett felismeréseidet! Kommentelj a poszt alatt, vagy e-mailben!

Hallottad a korábbi epizódokat? Mindegyiket megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában az Örömvilág podcast csatornán, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömvirág Facebook oldalán, honlapján, és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

Vélemény, hozzászólás?