Nem túlzás: csoda, hogy élsz! Ebben az epizódban a fogantatás misztériumába avatlak be Téged, és elárulom, miért vagy annyi idős, mint az édesanyád.

Az Örömvilág podcast csatorna #110 adásába egyik kedvenc témámat hoztam el. A napokban segítő szakemberek számára tartottam „Újjászületés” címmel workshopot, és annyira a hatása alatt vagyok még mindig, hogy nem kérdés, miről szeretnék beszélgetni Veled ezúttal. Szerintem mindenkinek alanyi jogon járna egy fogantatás élmény és születés élmény feldolgozás. Az élet kezdetének energiája ugyanis alapvetően határozza meg, hogy miként működünk az élet különböző területein, hogy milyenek például a társas kapcsolataink, vagy mennyire vagyunk sikeresek. 

Amikor elkezdtem rögzíteni a hanganyagot, még úgy terveztem, hogy a fogantatásról, a magzati korról és a születésről is beszélni fogok, de annyi mondandóm akadt, hogy végül a megtermékenyülésnek szenteltem a teljes időkeretet, és jövő héten hozom a folytatást.

Sok-sok érdekességet hozok ebbe az adásba a petesejtről, a hímivarsejtről és kettejük találkozásáról, amely egyáltalán nem úgy zajlik a valóságban, ahogy azt sokáig gondoltuk és tanultuk. Tudtad például, hogy – bizonyos nézőpontból – egyidős vagy az édesanyáddal?

A fogantatás nem pusztán egy biológiai esemény, hanem egy spirituális aktus is. Hiszem, hogy a petesejt megtermékenyülésének pillanatában ott a teremtő, isteni energia, amely segít a léleknek és az anyagnak kapcsolódni, hogy létrejöhessen egy új élet. 

Tarts velem, és beszélgessünk erről az izgalmas, néha meghökkentő, de mindenképpen varázslatos témáról! Ha van kedved, oszd meg velem véleményed, és meséld el saját tapasztalataid, felismeréseid! Leveled a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

 

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?