#108 Asztrológus szemmel 2022-ről

2022 a Jupiter éve. Vajon mit tartogat nekünk a nagy szerencse bolygója? Az Örömvilág podcast #108 adásában Takács Gyöngyi asztrológussal beszélgetek.

A Jupiter a Halak jegyébe lépve indította el az új évet, amely 2022-ben egy csodálatos, Neptunusszal  való együttállással gyógyítja majd be a lelki sérüléseinket. Az összerendeződés és az egymásra találás energiáját hozza el nekünk ez az esztendő. Akik eddig is vállalták a felelősséget önmagukért és a saját életükért, azoknak megjelenik a befektetett munka eredménye. A kapcsolatok radikális átalakulásával és a női-férfi minőségek változásával egy teljesen új Világ van születőben. 2022 igazán izgalmas – állítja asztrológus szakértőnk.

Kíváncsi vagy a részletekre? Tarts velünk, és további érdekességeket valamint hasznos tudnivalókat tudhatsz meg ebből az epizódból!

Írd meg Te is a témával kapcsolatos véleményed, tapasztalatod, felismerésed  e-mailben vagy kommentben! Természetesen a későbbi adásokba is javasolhatsz témát a szokásos módon, azaz e-mailben, vagy honlapom kapcsolati űrlapján keresztül. Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ha szereted a tiszta, organikus, vegán, állatkísérlet mentes megoldásokat, ajánlom figyelmedbe ajurvedikus termékeinket, amelyeket a www.pranagarden.hu oldalon az „Örömvilág15” kód használatával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Egyes termékekhez nálam, Székesfehérváron is hozzájuthatsz, vásárlási összegtől függetlenül, szintén 15% kedvezménnyel. Élnél a lehetőséggel? Írj a podcast@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

1 éves, 12 alkalmas, spirituális szemléletű Online Önismereti Csoportot indítok 2022-ben. A csoport tagjaival havonta egy alkalommal, a hónap második keddjén találkozunk 17:30 és 21:00 óra között. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?