Rendhagyó, nézőpontváltó gondolatok a karácsonyról az Örömvilág podcast csatorna évzáró epizódjában. Szó lesz csodavárásról, varázslatról és csalódásról egyaránt.

Elérkezett az Örömvilág podcast csatorna 2021-es utolsó adása. Néhány nappal karácsony előtt mi másról beszélgethetnénk, mint az ünnepről, természetesen a szokásos „csavarokkal”. Emlékszel még gyermekkorod karácsonyi csodavárós hangulatára? És arra, hogy milyen érzés volt megtudni az „igazságot” az ajándékokról, Jézuskáról és a szüleidről? Milyen módon él benned tovább ez a csalódás?

Ez az adás nem cukormázzal készült. Olyan témákat is feszegetek benne, amelyek nem annyira ünnepiek. Mégis érdemes beszélni róluk, mert letisztíthatnak és rendbe rakhatnak néhány olyan elakadást, ami nélkül jobb és könnyebb az élet. Ott van például az, ahogy elhitették velünk gyermekkorunkban: csak akkor kapunk ajándékot, ha jók leszünk. Szerinted hova vezetett ez a Te életedben? Milyen módon jelenik meg az a program, hogy csak akkor kaphatok meg valamit, ha kiérdemlem?

Tarts velem, és formáljuk át együtt egy kicsit a nézőpontjainkat! Ha van olyan felismerésed, véleményed, amelyet szívesen megosztanál, írj emailt a podcast@oromvilag.hu címre! Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on!

 

Ha szereted a tiszta, organikus, vegán, állatkísérlet mentes megoldásokat, ajánlom figyelmedbe ajurvedikus termékeinket, amelyeket a www.pranagarden.hu oldalon az „Örömvilág15” kód használatával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Egyes termékekhez nálam, Székesfehérváron is hozzájuthatsz, vásárlási összegtől függetlenül, szintén 15% kedvezménnyel. Élnél a lehetőséggel? Írj a podcast@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

1 éves, 12 alkalmas, spirituális szemléletű Online Önismereti Csoportot indítok 2022-ben. A csoport tagjaival havonta egy alkalommal, a hónap második keddjén találkozunk 17:30 és 21:00 óra között. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?