Kíváncsi vagy arra, milyen egy igazi angyalokkal suttogó? Szeretnéd tudni, melyik angyallal érdemes karácsony tájékán kapcsolódni? Erről, és 2022 varázslatos számairól is beszélgetek vendégemmel az Örömvilág podcast #106 adásában.

Nagy Krisztina angyalterapeuta, lélekvezetési tanácsadó, numerológus, ThetaHealing konzulens már egészen aprócska korában érzékelte a láthatatlan világot. Családi örökségként szállt rá a képesség, amelyet sokáig teljesen elnyomott magában. Hogy aztán milyen csodálatos módon vette fel újra a kapcsolatot az angyalokkal, elmeséli nekünk ebben az epizódban.

Krisztinától megtudhatjuk azt is, hogy karácsony közeledtével mely angyalok aktívabbak, és – mivel nyakunkon az új esztendő -, arról is kifaggatom, hogy 2022-re mit mutat a numerológia.

Benned milyen gondolatokat indított el ez a téma? Van saját tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál? Írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre, vagy kommentelj!

Kérlek, támogasd a munkámat azzal, hogy feliratkozol a csatornámra a YouTube, a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Google Podcast felületén, ahol eléred az össze eddigi epizódot! Köszönöm!

Készülj tudatosan a karácsonyra! Ha szeretnél egyszerűen, szeretettel ajándékozni, válaszd a Napi Segítő ajándékcsomagot, amely egy doboz Napi Segítő kártyacsomagot, egy üveg termelői mézet, valamint kézműves bonbonokat tartalmaz. Részeltekért kattints a www.napisegito.hu oldalra!

Ha szereted a tiszta, organikus, vegán, állatkísérlet mentes megoldásokat, ajánlom figyelmedbe ajurvedikus termékeinket, amelyeket a www.pranagarden.hu oldalon az „Örömvilág15” kód használatával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Egyes termékekhez nálam, Székesfehérváron is hozzájuthatsz, vásárlási összegtől függetlenül, szintén 15% kedvezménnyel. Élnél a lehetőséggel? Írj a podcast@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

1 éves, 12 alkalmas, spirituális szemléletű Online Önismereti Csoportot indítok 2022-ben. A csoport tagjaival havonta egy alkalommal, a hónap második keddjén találkozunk 17:30 és 21:00 óra között. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?