Ismered az életfeladatod? Hogyan tudod megtalálni? Van köze a Sorshoz vagy a Karmához?

Ez a téma kivétel nélkül minden embert érint, hiszen természetünknél fogva keressük az okát annak, hogy itt vagyunk. Gyakran kapom meg azt a kérdést a klienseimtől, hogy honnan tudják, mi a valódi életfeladatuk. Sokan érzik úgy, hogy eltévedtek az Úton, és nem tudják, merre kellene menniük. Nézőpontom szerint minden az Út része, az is, ha néha elkanyarodunk, hátrafelé megyünk. Hiszen ezek a szakaszok olyan tanulási folyamatokra adnak lehetőséget, amelyek feltételei egy következő szint meglépésének.

Emlékszem, amikor néhány évvel ezelőtt, a legutóbbi nagy ugrásom előtt, ami az életfeladatom felvállalása is volt egyben, bátorságot kellett gyűjtenem. Ahhoz a lépéshez, ami előttem állt már sokkal többre, a bátorság erényére volt szükségem, és ez igényelt némi időt. Talán te is abban a fázisban vagy, amikor azokat a képességeidet, kompetenciáidat fejleszted, vagy azokat az erényeket tanulod, amelyek az életfeladatod beteljesítéséhez szükségesek.

Tarts velem, és ha van kedved, oszd meg saját felismeréseidet és tapasztalataidat a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ha van kedved, ajánlj nekem témát, esetleg olyan beszélgetőpartnert, akit szívesen hallanál a csatornámon! Hallgasd meg ezt és a többi hanganyagot is a YouTube-on! Ha feliratkozol, értesítést kapsz a friss adásokról, és segítesz abban, hogy minél többekhez eljusson az Örömvilág podcast.

Használod már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

Szeretettel várlak további programjaimra:

Vélemény, hozzászólás?