Ismered a saját sötét oldalad? Mi az, amit igyekszel elfedni magadból, és mit mutatsz meg másoknak? Ki vagy valójában?

Ez az epizód 2021. novemberének elején készül, a Plútó bolygó erőteljes hatása alatt, a Skorpió havában. Egy olyan időszakban, amikor különösen aktuális mélyre mennünk, hogy átalakulhasson bennünk minden, ami nem szolgál minket. Mindannyiunkban vannak olyan jellegek, tulajdonságok, gondolatok, amelyek távolabb vannak a Fénytől. Ezeket előszeretettel titkoljuk el, tesszük félre, de a belőlük áradó energia előbb-utóbb utat tör magának.

Fontos, hogy megismerjük, kik is vagyunk valójában. A világ is úgy teljes, ahogy van, mindennel együtt, ami létezik, legyen az jó vagy rossz. Így van ez saját teljességünkkel is. Amit elnyomunk, az is sokat mondd el rólunk. Az árnyékunk mögött meghúzódó okok, traumák gyógyulásért kiáltanak. Hogy kinél mikor jön el az ideje ennek, az teljesen egyéni. Érdemes befelé figyelni, és ha elérkezik a megfelelő pillanat, jobban megismerni, megérteni azt a részünket, amelybe kevesebb a Fény és több a Sötét.

A témával kapcsolatos nagyon erőteljes meditációt tartottam az adás megjelenése előtti napon, amelyhez az asztrológiai értelmezést Takács Gyöngyi asztrológus, asztro-pszicho tanácsadó biztosította. „Átütő fantasztikus energiát tapasztaltam, hálásan köszönöm, újra megértettem valamit Önmagamból.” – írta az egyik résztvevő. Ha szeretnéd Te is megtapasztalni a Plútó meditáció transzformáló hatását, utólag is megvásárolgatod a hanganyagot (5000Ft). Megrendelésedet a program@oromvilag.hu címen tudod jelezni.

Kíváncsian várom, hogy Neked milyen felismeréseket hozott, Benned mit indított el ez az epizód? Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások. A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?