Még keresed az Igazit? Jótanácsokat, nézőpontokat hozok Neked a sikeres Társteremtéshez a #100. Örömvilág podcast epizódban.

Nagyon boldog vagyok, hogy már 100. alkalommal találkozhatunk és beszélgethetünk egymással. Külön öröm, hogy ez az epizód éppen 2021. október 27-én, az esztendő utolsó Tízmilliószoros Napján jelenik meg. Így aztán olyan témát hoztam, amely az ilyenkor szokásos teremtő meditációimon mindig sokak manifesztációjának tárgya.

Rengetegen keresik a párjukat, és ez nagyon jó! Igen, jól olvastad. Ez nagyon jó! Hogy miért? Hát azért, mert egyáltalán megtehetik. Lehet, hogy ezt most nem érted pontosan, de ha meghallgatod az ezzel kapcsolatos nézőpontomat, minden világossá válik számodra, és – ha érintett vagy – hatalmas lendületet kapsz a Társad megtalálásához.

Ha már van társad, akkor is hasznos és érdekes lehet számodra az e heti fél óra, és néhány kérdést új megvilágításba helyezhet nálad is:)

Ha van kedved, a podcastban elhangzottak alapján Te is készülj fel az általad vágyott Partner behívására, a Vele való csodás kapcsolat manifesztációjára! Tarts velem élőben egy ingyenes, online  Tízmilliószoros Napi Teremtő Meditáción! Hozd el vágyaidat, akár a Társadról, akár a jobb életminőségről, akár egy új otthonról, vagy bármi másról!  Teremtsünk együtt a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, 2021. október 27-én, szerdán este 19:30-tól! Az élő közvetítéshez itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/events/688702112521167 (Ugyanitt a programot követően megtalálod a videót, és utólag is elvégezheted a teremtő meditációt)

Neked milyen tapasztalataid vannak a társteremtésben? Milyen felismeréseket hozott ez az epizód? Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Tudtad? Lélekcsaládunk támogató ereje hatalmas, és mindig a tiszta szándék teréből érkezik. Érezd meg Te is ezt az erőt és az összekapcsolódás felemelő energiáját! A közelmúltban tartott programon élőben csatornáztam azt az 50 perces meditációt, amelyről stúdió minőségű hangfelvétel készült, lehetővé téve ezt a gyönyörű utazást minden érdeklődő számára. A felvételt 4500 Ft hozzájárulással tudod megvásárolni. Szeretnéd? Írj emailt a program@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?