Mikó Zsófia

Természetgyógyász, holisztikus szemléletű tanító, női körvezető, a HER METHOD rituálé megálmodója

Hivatásomat tekintve a gyógynövények és a holisztikus női egészség szakértője, elkötelezett híve és tanítója, mindeközben két kislány anyukája, mellráktúlélő vagyok.

Számomra a természet az, ahol a hivatás és a magánéleti út összeér, annak tisztelete és szeretete, amit mindenkivel megosztok, aki erre a varázslatos világra készen áll s nyitott.

Tanításaim során a fő hangsúly a természet és a női életút köré fonódik, amik nem csupán elméletek, de nagyon is gyakorlatorientáltak, hiszen a növényekkel való kapcsolódás minden programom során jelen van, együtt tapasztalunk, gyűjtünk a szabadban vagy épp alkotunk a résztvevőkkel.

Az autentikus út, amin kísérlek, női intuíciót és érzékeket ébreszt, igazi életreszóló önismereti utazás, egy szemlélet, életforma.

A közel 10 éves szakmai munkásságomra és közben megélt tapasztalataimra alapozva életre hívtam a HER METHOD női önkapcsolódási rituálét, mely a nőket támogatja testi-lelki-szellemi folyamataikban, jóllétük megélésében.

Ezen módszert már képzés formájában is továbbadom, hogy minél több nő megtapasztalhassa az élményt, ami által igazán jól érezheti magát nőként.

A HER COLLECTIVE berkein belül egy havidíjas herbaközösséget indítottam, SLOW HERBALISM névvel, ahol a tagok a havi holisztikus gyógynövényismeret mellet, az aktuális növénnyel s annak energiáival járhatják önismereti útjukat. Mindezt autentikusan, lassan, mélyen, a nő valódi természetéhez méltóan.

Jelenleg élőben a női körök, kakaó ceremóniáim alkalmával, online pedig a közösségem által és az évente kétszer induló körvezető képzésemen kapcsolódhatunk. Többnyire Budapest és Székesfehérvár a helyszín.

Egyéni kísérésre limitáltan van lehetőség, erről érdeklődj nyugodtan e-mailben.

Programjaim:

HER METHOD: Tapasztald meg a női kör megtartó erejét! 3 órás workshop, mely lépései teljesen visszavezetnek belső békédhez, nőiséged forrásához.

HER METHOD képzés: Már nem csak Te lehetsz részese a HER METHOD élménynek, de el is sajátíthatod egy 3 hónapos képzés során, hogy magad is női segítővé válj! A jelentkezés már nyitott, légy Te is a következő 10 nő között, akinek átadom ezt a tudást!

HER CEREMONY: Engedd meg, hogy a szent kakaó növénye rámutasson szíved igazára a következő szertartás alkalmával, ahol női körben kapcsolódunk.

SLOW HERBALISM: mélyítsd a kapcsolatod a növényekkel, gyűjtés és alkotás közben! Éves tanulócsoport közösség, melynek Te is tagja lehetsz, akár egy hónapra is!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz