Mennyire van jelen az intimitás az életedben? Azonosítod a szexualitással? Szakál-Szabó Szandra intimitás mentorral beszélgetünk erről az izgalmas témáról.

❤️ A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy milyen a valódi intimitás. Nincs bennük bizalom, nem komfortos az ölelés, a ráhagyatkozás, a befogadás… Az intimitás a Tudományos és Köznyelvi Szavak Magyar Értelmező Szótára szerint  „belsőség, bensőségesség, barátság, meghittség, bizalmasság”.  Tehát nem szexualitás, nem testiség.

Az intimitás nem csupán egy jól működő párkapcsolat természetes velejárója, hanem része az anya-gyermek kapcsolatnak éppúgy, mint egy mély barátságnak. Sőt! Az intimitás valójában ott kezdődik, hogy milyen viszonyban vagyunk saját magunkkal. 

❤️ Nem árulok zsákbamacskát, az epizódban természetesen szó lesz néhány, a szexualitással összefüggő témáról és, a teljesség igénye enélkül. Úgy gondolom, beszélgetőpartneremmel csak megnyitottunk egy nagyobb sorozatot, amit hamarosan folytatni fogunk, mert annyi minden van, amiről egy intimitásmentorral érdemes beszélni.

❤️ Szakál-Szabó Szandra az OrgasmicLife alapítója, intimitás mentor, feleség, 4 gyermek édesanyja, szerető, logisztikus, szervező, segítő, anyaméh tréner, ThetaHealing® konzulens, kísérő. Izgalmas Nő, csodás segítő, és – ezt személyesen tapasztalom- igaz barát.

Tarts velünk, beszélgessünk, nyitogassuk, árnyaljuk együtt a nézőpontjainkat!

💬 Kikívánkozik belőled a véleményed? Megosztanád velem, velünk a felismeréseidet? Ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj online felületeimen!

🎧 Az Örömvilág podcast csatorna – mostmár összesen – 63 epizódját bármikor meghallgathatod honlapomon, és az alábbi felületeken: YouTube, Spotify, ApplePodcasts, Google Podcast.

Aktuális programjaim:

További programokért kattints az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?