Tudatosan használod az erőd? Vagy inkább a negatív érzelmeiden keresztül tudod felébreszteni? Épít vagy pusztít az erőd?

Az Örömvilág podcast #226 epizódjában az erőről és annak tudatos használatáról szeretnék beszélgetni Veled. A téma a 2024-es Everness fesztivál sárkány tematikájának továbbvitele, természetesen új nézőpontokat hozva mindazok mellett, amelyekről a fesztiválon elhangzott előadásaimban beszéltem. (Ezek hamarosan felkerülnek a YouTube csatornámra, az Örömvilágra.)

Szó lesz az erő 4 fajtájáról, a mentális, a fizikai, az érzelmi és a spirituális erőről egyaránt, beszélgethetünk az erőt elindító energiákról és arról, hogy miként lehet ezeket tudatosan, megfelelően használni.

Neked milyen saját tapasztalataid vannak a témában? Kérdésed vagy véleményed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu