#225 Hogyan tartsd tisztán az energiád?

Gyakran átveszed mások negatív energiáját? Bizonyos helyeken elfáradsz vagy rosszkedvűvé válsz? Tudod, hogyan tartsd tisztán az energiád?

A napokban olyan sokan panaszkodtak arra, hogy nem tudják magukat leválasztani mások hangulatáról, hogy úgy döntöttem, itt az ideje egy külön epizódban beszélni a lehetséges megoldásokról. Elöljáróban annyit, hogy nem mindegy, hogy képes vagy-e tisztán tartani az energiád, vagy azon kell fáradoznod állandóan, hogy megtisztítsd magad az átvett, felvett negativitásoktól.

Az Örömvilág podcast csatorna #225 részében szó lesz az egyéni érzékenységről, azokról a „veszélyforrásokról”, amelyek be tudják szennyezni az energiánkat, és arról is, hogy milyen megoldás lehetséges arra, hogy tisztán tartsuk az energiánkat.

Neked milyen saját tapasztalataid vannak a témában? Kérdésed vagy véleményed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu