#222 Keretezzünk át 11 fontos fogalmat!

Éberség, együttérzés, elégedettség, elengedés, elfogadás, kitartás, könnyedség, megbocsátás, nyugalom, tudatosság és türelem – biztos, hogy jól érted, mit jelentenek?

Az Örömvilág podcast csatorna #222 epizódjában összegyűjtöttem Neked 11 fontos fogalmat, amelyeket – tapasztalataim szerint – az emberek többsége nem pontosan ért, és emiatt nem is tud megfelelően használni. Hogy csak néhány példát mondjak, a könnyedséget sokan összekeverik a felelőtlenséggel vagy a könnyelműséggel, a tudatosság egyeseknek inkább a túlagyalással azonos, míg mások szerint aki éber, az nem pihen, nem alszik.

Benned ki tudja felébreszteni az együttérzést? No és a kitartás szerinted nehéz energia? Tarts velem, és keretezzük át ezt a 11 fogalmat, és fogadjuk be őket magasabb minőségen! Ha van kedved, mondd el, írd meg Te is a véleményed és a tapasztalatod! Leveled a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, ApplePodcasts, PodPad). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu