Érezted már hiábavalónak az erőfeszítéseidet azért, mert mások semmit sem tesznek? Miként hatnak a cselekedeteid egy passzív közegben?

Nemrég érkeztem haza Hawaiiról, ahol részt vettem egy olyan képzésen, amit több millió ThetaHealer közül a világon eddig csak harmincan végeztünk el. Közel egy évtizede tanulom és tanítom ezt a technikát, rengeteget dolgozom magamon, sok hasonlóan elszánt emberrel kapcsolódom, de azt is látom, hogy az emberek nagy része „alszik” és ezen nem is szeretne változtatni.

A minap valaki megkérdezte tőlem, hogy tényleg látom-e ennek a munkának az értelmét, mert bizony őt elkeseríti, hogy sokaknak egyáltalán nincs igénye a fejlődésre és önmaga megismerésére. A válaszom egyértelmű volt: igen, látom az értelmét mind az önmunkámnak, mind a hivatásomnak. Tarts velem, és beszélgessünk erről, és segítek átgondolni neked azt is, hogy vajon Te miként hatsz a világra!

Van kedved elmesélni a felismeréseidet? Szívesen megosztanád másokkal is a nézőpontjaidat erről a témáról?  Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem.  Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu