#210 …amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok

Hasznos eszközöket mutatok Neked arra az esetre, ha elborítanak a feladatok és összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Az Örömvilág podcast #210 epizódjának felvétele után Hawaiira utazom, és mire ez az epizód felkerül, én már a világ másik felén vagyok. Két hétre utazom, és ez azt jelenti, rengeteg feladatomat meg kell(ett) csinálnom előre. Erről jutott eszembe, hogy hozok neked néhány igazán egyszerű, ugyanakkor nagyszerű technikát ilyen esetekre.

Mivel üzleti mestertréner is vagyok, a tárházamban ott lapul jó pár hasznos időgazdálkodási módszer. Ha velem tartasz, ezekből négyet is bemutatok és elmagyarázok neked. Emellett – természetesen – az ilyen esetek lelki részéről is lesz szó.

Szeretnél a jövőben gyorsabb és könnyedebb megoldást az olyan helyzetekre, amikor összecsapnak a hullámok a fejed felett? Tarts velem, és beszélgessünk fél órát!

Mondd el, mutasd meg Te is a saját nézőpontodat, oszd meg velem a felismeréseidet! Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, PodPad, ApplePodcasts). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel hívlak és várlak a 2024. február 24-én (magyar idő szerint) 19:30-kor kezdődő ingyenes online „Tízmilliószoros Napi teremtő meditációra”, amelyet ezúttal Hawaiiról tartok. Részletekért kattints Facebook oldalamra vagy YouTube csatornámra! 

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” c. könyvem.  Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu