#206 Jó, ha a Segítő mindent odaad?

Előfordult már veled, hogy túl sok információt kaptál? Volt olyan, hogy hiányoztak a stabil alapok, és emiatt nem tudtad beépíteni a hallottakat?

Idén lesz 10 éve, hogy Segítőként dolgozom. Ahogy a korábbi munkáim mindegyikében, úgy szívbéli hivatásomban is a maximumra törekszem. Ám az, hogy a maximumot adom, nem feltétlen jelenti azt, hogy mindent elmondok, minden információt feltárok. Nem azért teszek így, mert bármit vissza szeretnék tartani. Pont azért teszek így, hogy haladhassunk. Ellentmondásnak tűnik? Tarts velem az Örömvilág podcast #206 epizódjában, és beszélgessünk!

A témát egyébként a felvétel napjaiban zajló ThetaHealing Intuitív Anatómia tanfolyam inspirálta, ahol felmerült kérdésként, hogy meg kell-e osztani a klienssel minden olyan információt, amit például egy intuitív leolvasás során érzékelünk.

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu