Mersz élni? Úgy igazán? Azt az életet éled, amire vágysz? Mersz nagyot álmodni?

Elkezdődött 2024, amely egy 8-as év a numerológia szerint, és ez rengeteg lehetőséget tartogathat számodra is. A kulcs az, hogy merj nagyot álmodni, légy bátor, ugyanakkor fontos hogy hallgass a szívedre, de az eszed is helyén legyen.

Az Örömvilág podcast #204 adásának kulcsszavai: bátorság, kurázsi, álmodozás, vágyak, vagányság. Kíváncsi vagy, hogy ezek a minőségek miért lehetnek fontosak számodra is? Tarts velem, és beszélgessünk fél órát egymással!

Te elég bátor vagy az élethez? Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu