#203 Lelki-szellemi újrahasznosítás

Valóban haszontalan, vagy csak megfelejtkeztél róla? Itt az idő számba venni azokat a képességeket, tulajdonságokat, amelyeknek hasznát vehetnéd!

A karácsonyi menüből maradt ételek újragondolása közben jutott eszembe, hogy érdemes lenne beszélni a lelki dolgaink újrahasznosításáról is. Önismereti utam fontos felismerése volt, amikor rájöttem, hogy mennyi mindent nem használok abból, amit tudok, és minden, amit valaha megtanultam, ma hasznosítható és a jelenembe beépíthető.

Tarts velem az Örömvilág podcast #203 adásában – amely 2023 utolsó epizódja is egyben –  és készíts egy év végi leltárt mindarról, amit félretettél, kidobtál, holott a javadat szolgálhatná, ha elővennéd és újra használnád!

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu